Новини

Камелия Кузнецова

Камелия Кузнецова е на 32 години, от Велико Търново, но живее и във Флорида. Хандбалист и грумър.

Животът й е труден и заплетен. Расте в семейство, в което домашното насилие е ежедневие. Баща й постоянно тормози физически майка й. За Камелия тренировките по хандбал са спасение, което я държи далеч от домашния ад.

През 2013 година емигрира в САЩ. Омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано. Съпругът й влиза във военновъздушните сили, а тя остава вкъщи с дъщеря им. Двамата не се разбират. След 5 години психически тормоз и изневери от страна на половинката й, Камелия подава документи за развод и се връща в България.

Междувременно тя също кандидатства в американските военновъздушни сили. „Исках да натрия носа на мъжа ми. Да му покажа, че ме бива повече от него във всичко. Изкарах изпитите, но разводът пречи на постъпването ми в Air Force. Правата ми се пазят до януари следващата година“, обяснява тя.

В момента Камелия се развежда онлайн. Колебае се дали да не остане окончателно в Търново и да реализира мечтата си да бъде фризьор на кучета. Бившият й хандбален отбор „Етър 64“ също я иска в редиците си. „Във „Фермата“ мечтая да се събудя за нов живот и да се влюбя“, казва тя.

Видео визитка: