Задават се най-зрелищните битки във „Фермата“ 9

Клаустрофобичен тунел очаква мъжете, подвижни платформи тестват волята на жените в елиминационния дуел по bTV

Развръзката на деветия сезон на „Фермата: Нишката на живота“ по bTV наближава, а битките стават все по-напрегнати и зрелищни. Съперниците от двата отбора вече изглеждат готови на всичко, за да стигнат до големия финал и наградата от 100 000 лева. В понеделник, 27 ноември, учителката Теодора Тръндева и дизайнерът Сергей Панайотов от „Канатица“ ще сблъскат волята си с амбицията на опонентите си от „Елбетица“ - актрисата Присияна Люцканова и земеделеца Георги Георгиев. След като Арената утихне и гласуването приключи, един от тях ще напусне приключението завинаги.

 

В индивидуалната дамска битка за пръв път през този сезон участничките ще „замръзнат“ върху полегати платформи, които постепенно ще се изправят. Теодора и Присияна ще трябва да покажат извънредна мотивация и сила, защото и двете страдат от контузии на ръцете. Въпреки че знаят какво ги очаква, те не показват колебание. „Помня колко плаха бях в началото на предаването. Чувствах се несигурна и притеснена, че някой може да е по-добър от мен. Сега нямам търпение на изляза на Арената и да обърна нещата в моя полза“, категорична е учителката.

 

За разлика от жените, мъжете са видимо по-напрегнати. Георги и Сергей ще трябва да се хвърлят в най-клаустрофобичната битка от репертоара на „Фермата“ - копаенето на пясъчен тунел. Отборните изпитания също няма да пощадят участниците. Представителите на червените и зелените ще трябва да покажат умения в стрелбата, цепенето и рязането, подплатени със знания по българска история. 

 

Преди елиминационния дуел настроението в конкуриращите се отбори е диаметрално противоположно. „Елбетица“ хладнокръвно анализират плюсовете и минусите от отпадането на актьора Петър Петров, който се изявяваше като лидер на тима. „Канатица“ пък са в еуфория, след като спечелиха важна битка за привилегия и си извоюваха правото да живеят сред удобствата на „рая“. Червените се справиха блестящо с преминаването по въжен лифт и стрелбата с лък. Земеделецът Кенан Асил добави комедиен елемент към представянето им, летейки по опънатото въже с главата надолу, а футболистът Костадин Велков атакува мишената с точността на Робин Худ. „Бяхме задружни, успешни и комични“, обобщи спортистът, след като отборът му триумфира и изпрати „Елбетица“ в „ада“.

 

Победите и загубите обаче не са единствените фактори, които влияят на участниците на този етап от играта. Претендентите за голямата награда все по-остро усещат отсъствието на близките си. "Постоянно мисля за трите ми деца. Много ми е трудно, защото досега не съм се отделяла от тях. Но съм съм сигурна, че те ще се справят и че са толкова силни, колкото съм и аз“, заяви собственичката на автокъща Лилия Ел Абани от „Канатица“.

Новини
  • Последни
  • Най-четени