Владо Николов: Във „Фермата” научих какво реално ни е нужно, за да бъдем щастливи

Защо участва във „Фермата”?

Вярвам в съвременния патриотизъм. На мен ми пука за България и посланията, които предава "Фермата" са много близки до мен. Това риалити ни кара да се замислим докъде ни докарва стресът от градския живот и колко е важно да не потъваме изцяло в матрицата, в която търсим варианти да печелим пари и да градим кариера. Важно е да се намери балансът между тези неща. Иначе ще имаме успешна кариера, но разрушен живот.

Но във „Фермата” имаше друг вид стрес – чисто физически?
Да, имаше. Учудващо за мен, но във „Фермата” бях щастлив. Без телефон, без интернет, без еспресо, от което иначе пия по 10 на ден. Видях че може и без тези неща. Много от нещата, които обичайно правя през деня, не ме правят щастлив, даже напротив. Във „Фермата” научих какво реално ни е нужно, за да бъдем щастливи. Това ме разтърси и ме накара да се замисля.

Изпълних своята мисия да покажа на себе си, че съм силен и мога да се справя с всяка ситуация от живота. Който не се страхува от работа и иска да се самоусъвършенства, винаги може да намери начин и да се справи добре.

Кои са твоите фаворити за победители?
Марина, Яни и Станислав. Те, освен че са здрави физически, са харизматични и хората биха гласували за тях, ако стигнат на финал.

Съотборниците ти как коментираха твоето участие? 
Интересно им е, гледали са ме. Имам един съотборник, който иска да подаде участие за догодина – Гордан Люцканов. Каза, че иска да участва във „Фермата” сезон 4, защото смята, че ще се справи по-добре от мен. Той е от Ябланица, чаровен, харизматичен, млад и способен. И иска да спечели.

Каква беше реакцията на децата ти, след като се прибра?
Бяха щастливи, че ме виждат. И бяха доволни от моето представяне.

Участваш и в инициатива, свързана с деца. Разкажи ни повече за нея.
ДНК (Движение за национална кауза) е група хора, които целят запазване на нашата свещена земя, която искаме да бъде населявана с българи, които обичат родината си, спазват правилата и традициите си и искат да живеят по-добре. Тези българи трябва да се опитват да дават повече, отколкото получават. Те са взискателни най-вече към себе си. С тези качества и аз успях да съм успешен по цял цвят.

Кръщаването на 1000 бебета под патронажа на патриарх Неофит е началото на първата кампания на ДНК – "Направи го за България". Аз също ще кръстя дъщеря си – Дария, на 22.10 в църквата "Света София". Тя се роди през април. С ДНК тепърва ще правим много кампании, насочени към демографския проблем. Включително и такива за насочени към българи, които да емигрирали в чужбина, за да се върнат, да работят в България и тук да си гледат децата.

Новини
  • Последни
  • Най-четени