Участниците започват изграждането на Фермата тази вечер в 21:30 часа по bTV

Решенията на майор Веселин пораждат спорове и недоволство, които привличат близо 1 милион зрители пред малкия екран

Майорът от запаса Веселин, който стана фермер на седмицата, вече предприе стратегически маневри, в резултат на което са налице първите коалиции, но и първите забавни моменти във фермата. Заплитането на ситуацията и първите реакции на участниците, бяха излъчени вчера в 21.30 часа, когато отново близо 1 милион зрители избраха да гледат най-новото риалити в родния ефир.

Тази вечер от 21:30 часа фермерът на седмицата ще постави целите за деня, но заповедническият му тон ще предизвика масово неодобрение, което допълнително ще ескалира с избора на ратаи. Мъжът и жената, избрани за ратаи, ще трябва да спят в обора с добитъка, да стават първи, да чистят и да готвят за всички, но ще се хранят отделно и след тях. Дали обаче ще успеят да се справят успешно с ролята на „лява” и „дясна” ръка на фермера на седмицата, ще подходят ли останалите с човечност към тях и дали в крайна сметка ще постигнат добро настроение в стопанството?

Покрай тежкия труд и инжинерната мисъл, които трябва да вложат, за да финализират успешно задачите на стопанина и фермера, участниците ще започнат да откриват различни позитиви един в друг. Варсамов ще остане впечатлен от силиконовия бюст на Мария, Александър ще се погрижи за „деликатния” Гоги, а Веселин ще похвали готварските умения на „прислужниците” си. В същото време ще се сформират и първите стратегически коалиции, защото предстои още едно важно решение – кой от ратаите ще бъде определен от фермера на седмицата да отиде на дуел и срещу кого ще предпочете да се изправи в битка за оставане в играта. Какви са пръвите впечатления на Веселин за трудулюбието, достойнството, морала и естетиката на участниците, какво решение ще вземе за „слугите”, трябва ли да се срамуваме от голотата си и можем ли да продаваме успешно най-силните си качества, зрителите на bTV ще видят във „Фермата” по bTV тази вечер.

Тази вечер бай Георги за първи път ще посети 16-те участници и ще им възложи задачи, от които зависи животът им да се промени към по-добро. Тази седмица фермерите ще трябва да направят обор на козите, за което ще получат 15 кози, да оградят зеленчуковата градина и да направят работеща поливна система, както и да иззидат стена, разделяща обора на две – пространство за животните и за ратаите. Фермерът на седмицата ще вземе присърце организацията и разпределението на старшинството, но дали уменията и отборната игра ще дадат търсените резултати, зрителите на bTV ще разберат в 21:30 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени