Трупата на Нешка Робева “Нешанъл Арт” танцува на фона на царските каляски в парк Врана за успеха на „Фермата”

Ани Владимирова, Ники Николов, Люба Кулезич и Мартин Карбовски ще бъдат гости в първото студио на „Фермата” на 13 септември

Една от най-дълбоко пазените тайни – къде е „Фермата” и в какви условия ще попаднат 16-те участници в най-новото риалити на bTV бе разкрита вчера на специално събитие в парк-музей Врана. Новаторското риалити шоу ще прикове зрителите пред малкия екран на 13 септември в 20.00 часа, а гости в студиото в неделя вечер ще бъдат психологът на предаването Ани Владимирова, главният редактор Ники Николов и журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски.

Сред уникалната природа на парк Врана, точно до княжеските конюшни, в които се пазят каретите на Фердинанд и Борис III, специално изложени за събитието, водещите Иван и Андрей посрещнаха официалните си гости. Мястото бе специално подбрано, защото носи в себе си и своята история, смисъла и посланието и на формата „Фермата”. Историята на парк Врана датира от 4 век. Мястото е било богат чифлик, изоставен и разрушаван многократно, но накрая превърнат в дворец.

Подобен процес ще наблюдават и зрителите в риалити шоуто на bTV в следващите три месеца, а именно как 16 души ще се опитат заедно да превърнат една запустяла ферма в свой палат. А мястото, което не е изкуствено пресъздадена в студио среда, а истинска ферма в района на Правец, бе представено от бай Георги – стопанина на Фермата. Той показа мястото отвътре и разкри, че участниците няма да имат нито легла, нито посуда, а за ток и течаща вода дума не може да става.  

„Според мен забравените неща са любовта към животните и удоволствието от труда. Прословутата фраза на нашите родители – „Учи, мама, за да не работиш” би трябвало да бъде „Учи, мама, за да работиш по-качествено и да си номер 1” – отговори бай Георги на въпроса кои умения сме загубили в цивилизацията и които са необходими на участниците сега, за да се справят във „Фермата”.

Нешка Робева, която бе гост на Иван и Андрей по време на подготовката им за шоуто в поредицата „В(од)ещи в занаята” също се включи в събитието, този път с трупата “Нешанъл Арт”, които изпълниха магична компилация от най-популярните си спектакли. За доброто настроение на гостите допринесоха и прекрасните мелодии на „Бalkansky” (Теодосий Спасов, Иван Шопов и Иво Христов).  

Новини
  • Последни
  • Най-четени