Потомствената риалити звезда Рая Агонцева се изправя в емоционален двубой срещу жената с най-здрави нерви – Нора

Тази неделя от 20:00 часа развоят на събитията във „Фермата” ще коментират Ангел Джамбазки, Кристиян Коев, Марта Вачкова, Мария Уайт и Славена Вътова   

В неделната вечер от 20:00 часа най-младите участници във „Фермата” – Нора и Рая, влизат в последния женски дуел в риалити формата. Двубоят ще се коментира от гостуващите в студиото – напусналата предаването Мария Уайт, Ангел Джамбазки, Кристиян Коев, Марта Вачкова и Славена Вътова.

Дуелът тази седмица между Нора и Рая, ще бъде не само физически, но и психически. Болната Рая, за която това е втори пореден дуел, е доста отслабнала физически, а и този път не е мотивирана от желание за разчистване на сметки. За Нора това е първи дуел, но младата ветеринарка също не се чувства добре физически и емоционално. Дали приятелството между двете ще усложни двубоя и ще доведе до неочаквана развръзка, или сблъсъкът ще протече в дух на спортменство и желание за победа предстои да стане ясно в трите битки на дуела – рязане на дъски с трион, докато седят върху тях, сглобяване на пейка и търсене на заровени предмети в кал.

Коя ще бъде дамата, чието място във „Фермата” ще остане запазено почти до самия финал на предаването зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени