Певицата Поли Хубавенска напуска "Фермата" 6 след ожесточена женска битка

Стюардесата Ваня Илиева с втора победа на Арената

В свирепа битка за оцеляване във „Фермата“ 6 се превърна женският дуел на Арената в шоуто в събота вечер. С изключително темпо, без да спират нито за секунда, стюардесата Ваня Илиева и народната певица Поли Хубавенска показаха сила, решителност и концентрация в четири предизвикателства.

До финала на дуела съперничките се движеха наравно. Стюардесата поведе на въпросите от Алманаха и при баланса с топка за боулинг, но народната певица изравни резултата като демонстрира точност и самообладание в целенето с прашка. В решителната последна битка всяка от тях нанесе над 600 удара върху дървени талпи, но Ваня се оказа по-бърза и спечели дуела, надъхвана от огромна агитка, в която най-силно за нея викаше пилотът Петър. След края на състезанието, въпреки изтощението, тя направи 20 лицеви опори по свое желание, демонстрирайки пълно превъзходство.

Усмихнатата стюардеса триумфира за втори пореден път като победителка в елиминационен дуел, след като преди седмица безпощадно прати у дома и талисмана на „Левски“ Дана Русева. 

„Дадох всичко от себе си“, коментира победената Поли, която е единствената емигрантка в тазгодишното шоу. След загубата тя се прибира в Лондон, където от няколко години е домът й. „Може да живея в чужбина, но нося България в сърцето си“, каза развълнуваната певица на раздяла с шоуто и помоли Ваня да й прости за това, че преди седмица я обяви за лицемерна и прикрита.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация

Новини
  • Последни
  • Най-четени