Художничка победи адвокатка на Арената във "Фермата"

Милена Станджикова напусна шоуто след обрат в последната битка

Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една от най-сексапилните жени в шоуто – Антония Сандова, която получи и подкрепата на повечето участници. Художничката запази мястото си в стопанството след като надви с 10 на 5 точки адвокатката Милена Станджикова.  

До предпоследната битка силите между двете съпернички бяха изравнени, но на последния, решаващ етап, късметът изигра лоша шега на юристката. След като мина през всички препятствия, тя се провали при рушенето на стена от дървени трупчета. В същото изпитание Антония беше по-бавна, но свали повече „тухли“, като ги целеше с топки и триумфира като победител.

„Не ми е писано да хвърлям топки с тази ръка, трябва да подписвам сделки и договори с нея“, коментира Милена, без да свали усмивката от лицето си.

В стопанството Милена предизвикваше полярни реакции със силния си, непреклонен характер и твърди позиции. По време на дуела зад нея застанаха само четирима участници – Асен Илиев, Даяна Ханджиева, Йордан Белев и Ангел Тенев, които се опитваха да надвикат по-голямата и шумна агитка на Антония.

„Във „Фермата“ бях много харесвана и много мразена. Страхотно се забавлявах, но и тъгувах. Преминах през буря от емоции и изживях своята мечта да участвам в шоуто“, заяви адвокатката преди да си тръгне завинаги от стопанството.

Радостна от победата си, Антония се разплака и бе посрещната с бурна радост от подкрепящите я участници. Триумфът й на Арената автоматично й донесе номинация за фермер на седмицата. Дали тя ще ръководи работата в стопанството през следващата седмица и как фермерите ще коментират липсата на Милена? Гледайте първия седмичен дейли епизод на „Фермата“ 6 в понеделник вечер от 21.00 часа, по bTV.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени