Двама участници напускат “Фермата” тази вечер от 20.00 часа по bTV

Не един, а двама участници напускат “Фермата” по време на осмия дуел за сезона, който ще се излъчи на 7 ноември от 20.00 часа по bTV. В красив женски двубой една срещу друга ще се изправят Ася Капчикова и Силвия. 

Едната раздяла в понеделник вечер ще бъде решена на арената за дуели. Силвия и Ася ще дадат всичко от себе си в дуела, участието в който плеймейтката ще посвети на баща си, от когото поиска прошка. Преди началото на дуела пък Силвия обяви, че се готви за финал и ще посъветва Ася да спре да реве, но да се готви за поражение. “Ася, вземи си кърпички, защото ще са ти необходими. А ще има камери, ще трябва да изглеждаш добре. Нямаш шанс пред мен”, закани се Силвия. Битката между дамите, двамата водещи ще определят като момичето на късмета срещу плеймейтката” – eдната (Силвия) разчита на късмет, а другата (Ася) иска да излезе от образа на плеймейт. В първата битка дамите ще трябва да изровят сандъче с пирони, да сковат стълба, да вземат знаме от върха на кула и да го забият на купчина сено. След това двете ще трябва да отговарят на въпроси от Алманаха, а в третата - да демонстрират познания по българската история. За финал Силвия и Ася ще премерят сили в стрелбата по мишена с брадва. 

 “Най-хубавото нещо в живота ми е това. Толкова ми е хубаво! Да не се къпеш, да миришеш, да копаеш. Искам да остана тук”, признава след двубоя победителката. “Късмет е. Имам писмо. Написах го предварително. Бях готова и за двата варианта. Но може би тя иска победата по-силно. Дадох достатъчно”, сподели отпадналата участничка. 

Освен една от двете дами, участвали в дуела, тази вечер „Фермата” ще напусне още един участник. Кой е той и каква е причината за това стечение на обстоятелствата, зрителите ще видят тази вечер от 20.00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени