Двама емигранти и двама популярни българи отиват на финал във "Фермата: Съединение"

Зрителите ще определят кой ще спечели наградата от 100 000 лева на 16 декември на живо по bTV

Емигрантите Росица Йончева и Роман Банев, както и популярните участници - вокалистът на Д2 Деян-Каченов-Дидо и еврoпейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова, са финалистите в четвъртия сезон на най-позитивното и най-гледано телевизионно риалити този сезон „Фермата: Съединение“. За първи път в историята на шоуто на bTV до финала стигат двама от известните участници във формата, след като в петък вечер рокаджията Дидо спечели последното свободно място във финалната четворка, а преди това спортната звезда Ваня Стамболова бе определена като най-достойна за финалист сред жените.

В последния делничен епизод на „Фермата“ вокалистът на Д2 успя да отстрани считания за най-силен мъж в стопанството – Нури Семерджиев. От самото начало на „Фермата“ Нури спечели почти всички битки за имунитет от ратайство, а силата, която показваше в игрите, уплаши съперниците му и никой от тях не го пожела за конкурент в елиминационен дуел.

След победата на Дидо в битката с Нури вече са ясни и четиримата финалисти във „Фермата: Съединение“. Роман и Ваня Стамболова си осигуриха мястото след гласуване на отпадналите фермери, а емигрантката Роси се пребори във вътрешен дуел с филоложката Александра. Така на финала на 16 декември на живо по bTV отиват по двама представители от двата отбора, с които започна шоуто – на българите, които живеят тук и на българите, емигрирали в чужбина.

В неделя зрителите ще изберат кой е най-достойният да спечели наградата от 100 000  лв., чрез смс гласуване, което вече е отворено на следните номера: 1633 – Ваня; 1634 – Роман; 1635 – Росица; 1636 – Дидо.

За първи път финалът на „Фермата“ ще бъде предаван на живо с 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, която ще даде на зрителите ексклузивен поглед в реално време към всичко, което се случва в шоуто.

Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени