Даниел Петканов разгроми Ники Илиев на Арената във "Фермата: Нов свят"

Журналистът-патриот Ивайло Шопски отстрани проектанта Александър Тодоров в седмичния дуел

Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на Арената на „Фермата“ след зрелищен сблъсък с водещия на „България търси талант“ Даниел Петканов. Двамата премериха сили в третото издание на  „Звезден дуел“, като тестваха играта „Събаряне на трупи“. В екстремните изпитания, включващи комбинация от разплитане на въже, сеч с брадва и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба, Дани Петканов постигна четири минути преднина пред Ники Илиев и спечели дуела. Водещият на шоуто за таланти даде всичко от себе си на Арената и едва не припадна преди финалната фаза на битката, която включваше логическа подредба на думи от бита на фермерите. Напрежението от тежките физически предизвикателства му се отрази и той се свлече безпомощен и се наложи водещите Иван и Андрей да му помогнат да се изправи на крака.

След като овладя световъртежа си, Петканов записа първата си победа на Арената. Сили в дуела не спести и актьорът Ники Илиев, който ожесточено размахваше брадвата и успя да счупи част от реквизита за играта. Освен, че загуби звездния дуел, бившият съпруг на Саня Борисова претърпя и още едно разочарование – той бе предаден от водещия Сашо Кадиев, който трябваше да го подкрепи с видеопослание преди дуела. Вместо това Кадиев, който има роля в последния му филм, заложи на колегата си от „България търси талант“ Дани Петканов. „Освен сериозен авторитет, Ники е атлет, има шест реда плочки, дори седем, и се храни само с пиле, ориз и яйца. Той е зверски издръжлив, той е машина, звяр, който ще убие всички във „Фермата“. С единствената разлика, че ще се изправи срещу друг колос в живота ми – Дани Петканов. На пръв поглед той изглежда неспособен, но нямате представа какви сили има. Победител в този дуел ще бъде Дани!“, правилно прогнозира актьорът.

„На Кадиев аз съм му писал монолога, но финала си го е дописал!“, шеговито коментира предателството Ники Илиев.

В същинския седмичен сблъсък на Арената Ивайло Шопски от отбора на чорбаджиите удържа категорична победа с 10 на 0 над съперника си Александър Тодоров от отбора на сиромасите. Победата на авторитарния патриот бе посрещната с безпрецедентна реакция от отбора му и вместо да го поздравят, чорбаджиите му обърнаха гръб с безразличие. Участниците от отбора на богатите не бяха особено въодушевени от представянето на Шопски по време на петте игри, а софтуерният милионер Митко Караиванов дори отказа да седи в неговата агитка и директно заяви, че иска Ивайло да си ходи.

Загубата на Александър бе посрещната с тъга от сиромасите, а в очите на голяма част от жените от отбора му имаше сълзи. Като втори дуелист Сашо имаше право да подреди точките на всяка игра и най-малък брой – 1, той даде на Алманаха. Две точки душата на компанията в отбора на сиромасите даде на „Чували за издръжливост“, 3 на „Горяща Ферма“, 4 на „Въображаема река“ и 5 на „Събаряне на трупи“. Проектантът се срина още на втората игра, в която асистенти пълнеха вагонетките в ръцете му с торби с пясък. Той ги изпусна, а на „Горящата ферма“ се отказа сам, след като не успя да мине по серия от люлеещи се греди. Килограмите и липсата на въздух му изиграха лоша шега и той се провали многократно в опитите си да пропълзи до край в последната битка - „Въображаемата река“.

Така с резултат от 10 на 0 Ивайло Шопски защити мястото си във „Фермата: Нов Свят“, а отборът на сиромасите изгуби един от най-колоритните си участници в лицето на Александър Томов.

Новини
  • Последни
  • Най-четени