Анита: Най-гадното нещо беше да чистя обора

Анита Гъркова поредната участничка, отпаднала при двубой във "Фермата". 20-годишната гримьорка напусна "Фермата" след напрегната битка с Божидара. 
Анита държи изключително много на външния си вид - спортува 5 пъти седмично и яде само 7 храни. Нарушава режима си единствено в събота и неделя.

Защо  реши да се запишеш на кастингите за "Фермата"?

Явих се на шега. Когато започна кастингът, се смеехме с Лъчо, че ще се запиша и ще спечеля. Явих се на майтап, после ме извикаха на втори и трети кастинг. Когато ми се обадиха, за да ми кажат, че ще участвам, не повярвах. Помислих си, че някой се шегува с мен. Но се радвам, че участвах, защото това е формат, в който си заслужава да отидеш, да го изживееш. Поне на мен никога повече няма да ми се случи да попадна в такава ситуация, сред 20 напълно непознати за мен хора. Много съм доволна, защото съм една от малкото щастливки, които влязоха във фермата. 

Кое ти беше най-трудно във фермата?

Всичко ми беше трудно. Най-гадното нещо беше да чистя обора. Трудно ми беше, както и на всички останали, да спя на дъските. Болките в кръста и в гърба бяха ужасни. Да мием с пясък в реката в студената вода и в студеното време, беше наказание. Яденето, което в началото беше повече вода, отколкото боб или леща, беше трудно. А къпането и личната хигиена също не бяха на особено високо ниво. 

Очакваше ли предложение за брак?

Не очаквах, това беше изненада от страна на Лъчо. Очаквах, че е дошъл да види какво правя. Няма такива лични посещения и затова благодаря на целия екип, който е позволил на Лъчо да го направи. Това е една от емоциите, които ще запомня завинаги. 

Кой друг момент ще остане незабравим за теб?

Имаше много хубави моменти, които помня и ме топлят. Част от хората ще ми останат близки. Готини хора са. Няма някой, който да не е готин, просто са нахъсани за победата. 

Трудно ли прие поражението в дуела?

Не. Това е игра. Не е на живот и смърт. Божидара има стратегия, явно желанието й да остане е по-силно отчасти от моето. Тя си изигра играта. Може би и аз не съм си подредила правилно точките, трябваше малко повече да помисля. Не очаквах, че тя ще се откаже от четвъртата битка. 

На какво те научи Фермата?

Фермата ме научи да оценявам всичко, което имам. Аз не съм човек, който не оценява нещата. Но когато всеки ден можеш да си ги позволиш, се превръщат в навик. Там се радвахме на едно парченце шоколад, което си деляхме трима души. Когато напуснах фермата, първото нещо, което направих, беше да отида до магазина, за да си взема каквото ми се хапва от сладкото. 

Кое е най-драматичното събитие извън фермата за теб?

Аз съм още много малка. Само на 20 години съм и не са ми се случвали драматични неща. Силно се надявам да не ми се случват скоро. 

Живяла си в Испания. Къде би искала да живееш?

Бих живяла в Испания. Харесва ми там. Но след като се запознах с Лъчо, реших да остана в България. Тук също се чувствам добре, имам добър живот. Където и да ме поставите, ще си живея страхотно.                                

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени