Виктор Каров отпадна от „Фермата“ след зрелищен дуел

В надпреварата за 100 000 лева строителят беше победен от най-добрия си приятел в стопанството, бизнесмена Пламен Пеев

Почти месец преди финала на „Фермата“ още един силен и достоен участник напусна предаването по bTV. Строителят Виктор Каров занапред няма да се бори за големия приз от 100 000 лева, след като падна на Арената от най-добрия си приятел в стопанството Пламен Пеев. Въпреки че загуби с 15 на 6, той показа впечатляваща сила, характер, самообладание и воля.

„Тръгвам си като победител. Късметът винаги е бил на моя страна и съм бил част от организации, изпълнени със съдържание, смисъл, традиция и послание. „Фермата“ е една от тях. Благодаря от сърце на всички. Няма да взема стоте хиляди лева, но вярвам, че парите не са причина за това, което сме, а следствие от това, което сме. Играйте, без да мислите за наградата!“, призова останалите участници 27-годишният Виктор, който е възпитаник на Военноморското училище, свири на гайда, уважава историята и обича традициите.

Със стъпването си на Арената той и Пламен дадоха заявка, че предстои оспорван, но спортсменски дуел. Преди старта му съперниците се прегърнаха и запяха „Я кажи ми, облаче ле бяло“, а след това се впуснаха в зрелищна битка. Виктор, който е по-сръчен от двамата, разви феноменална бързина в коването на дъсчен мост и поведе още в петък. Конкурентът му пък показа впечатляваща сила и точност в стрелбата, и, без да иска, счупи мишената си.

В събота опонентите се впуснаха напред с още по-голям хъс. Младият строител от Чепеларе демонстрира превъзходство в битка, изискваща типично фермерски умения - цепенето на дърва. Виктор се справи по-добре и в последвалото предизвикателство, което предполагаше и логика, и сила. В него участниците трябваше да сглобят пъзел с геометрични фигури, да решат математическа задача и да подредят дума от отделни букви, като междувременно направят няколко курса с тежък варел. Виктор стигна до края със сизифовски усилия, а Пламен се предаде още в началото, след като не успя да нареди пъзела.

В следващите две битки бизнесменът от Ябланица успя да обърне играта в своя полза. Той беше по-бърз при преминаването с пълни менци по тънка греда и разгърна целия си потенциал в решителната битка, в която участниците се движеха по халки над басейн, стреляха по мишени и премятаха тежки варели. Пламен завърши почти 13 минути по-бързо от конкурента си и триумфира на Арената. Въпреки че се бориха до последен дъх за победата, съперниците се разделиха като приятели. Останалите претенденти за голямата награда също се сбогуваха със сълзи за очи с 27-годишния Виктор, който беше сред най-позитивните участници в предаването.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени