Живка Ролева спечели „Фермата“ 7 и чек за 100 000 лева

Водачката на високопланински камион събра най-много зрителски гласове и е третата жена, която триумфира в шоуто

Живка Ролева е големият победител в седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“. Преди повече от три месеца водачката на високопланински камион, която е от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия, тръгна към целта заедно с още 21 мъже и жени, но единствена успя да покори върха. „Искам да кажа голямо благодаря на всички хора, които имат умове и сърца! Посвещавам наградата си на зрителя!”, бяха първите й думи, след като получи титлата и чека за 100 0000 лева.

С триумфа си 39-годишната Живка се превърна в третата жена, която печели най-гледаното риалити у нас след Веселка Маринова и Ваня Илиева от предишните два сезона. Към първото място я изстреляха феновете й, които се оказаха значително повече от тези на съперниците й. На грандиозния финал тя взе общо 87 точки, най-високия сбор от три компонента: резултата от последните битки на Арената, гласовете на членовете на Фермерския съвет, съставен от героите от всички сезони досега и решаващия вот на зрителите. След нея останаха Кирил с 45 точки, Мартина с 30 точки и Пламен с 28 точки.

Финалът изпрати четиримата претенденти под открито небе, където ги очакваха три тежки изпитания. Живка, Пламен, Кирил и Мартина премериха сили при минусови температури и показаха огромна физическа и психическа издръжливост. Всеки от тях даде най-доброто от себе си, за да спечели състезанието и да запише името си в историята на предаването.

В тазгодишния сезон участниците оставиха частица от себе си и при възстановяването на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. След повече от три месеца усилен труд те изпълниха най-важната и благородна мисията на „Фермата: Време за пробуждане“ - да съградят работещо стопанство, да вдъхнат нов живот на рушащата се света обител и да ударят отново заглъхналата камбана.

Новини
  • Последни
  • Най-четени