Новини
  • Последни
  • Най-четени

Живка, Мартина, Пламен и Кирил: Често ще се връщаме в Шумския манастир

Финалистите във "Фермата" ще се борят за титлата и наградата от 100 000 лева тази вечер от 20 ч. в ефира на bTV

След повече от три месецa лишения, тежък труд, емоционални турбуленции и драматични битки на Арената, само две жени и двама мъже от общо 22-ма участници си извоюваха място на финала на седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“. Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права и ще се борят за титлата и наградата от 100 000 лева на 18 декември по bTV от 20.00 ч. Зрителите ще имат възможността да проследят развръзката и онлайн, в 360-градусов стрийм.

Победителят ще бъде определен от сбора на три компонента: предстоящите битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването и зрителския вот. Линиите са гласуване вече са отворени. За Пламен може да се гласува на кратък номер 1633, за Кирил – на 1634, за Живка – на 1635 и за Мартина – на 1636.

"Със сигурност влязох във "Фермата", за да играя игра. Знаех, че съм в играта, но бях абсолютно себе си. За мих не съжалявам за начина, по който съм присъствала в това вълшебно приключение", признава Мария.

Пламен пък първоначално решава, че не е бил себе си в риалитото, но след това си дава сметка, че това е той е тази история.

"В нито един момент не исках да бъда някой друг", признава той.

Живка разкри, че във "Фермата" не е била себе си и е влязла, за да играе игра.

"Аз живеех вътре, не играех нищо. Живеех по начина, по който аз разбирам живота, по начина, по който аз водя взаимоотношенията си", призна Кирил.

За четиримата финалисти каузата в седми сезон на "Фермата" е била над всичко. Участниците в риалитото трябваше да възстановят тънещия в забрава манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Благодарение на огромните усилия на всеки един от тях светата обител възкръсна за нов живот и вече е готова да посрещне както монасите, така и миряните.

За какво ще похарчат голямата награда четиримата финалисти, ако я спечелят, съжаляват ли за нещо от предстоя си в манастирското стопанство и какви съвети даде Хепи Ванче на Живка, Мартина, Пламен и Кирил?