Новини
  • Последни
  • Най-четени

Живка Ролева: Още в самото начало влязох с ясна стратегия в играта

Какво е да си жена с мъжка професия и ще успеят ли Деси и Сашо да се справят с предизвикателството, което победителката във "Фермата" им е приготвила?

Още с влизането си във "ФерматаЖивка Ролева даде заявка, че играе за победаи не се спря пред нищо, за да я постигне. Тя спечели не само сърцата на зрителите, но и седмия сезон на най-българското риалити. 

"Аз съм изключително любвеобилна. Демонстрирам моята любов на ден поне по 200 пъти към децата си, към съпругата си и сега към кучето. Аз съм изключително усмихната. Аз съм много предана и отдадена на приятелите си и в реалния живот никога не бих се замислила кой какво ми е казал, защо ми го е казал, дали е имал нещо в предвид. Аз в живота си съм един изключително наивен човек. И съм много чувствителна. Във "Фермата" аз се разграничих от това. Никога не съм харесвала хора, които влизат в риалити предавания, за да покажат колко са красиви, умни или с какво са по-интересни от останалите. По този начин смятам, че те натрапват себе си. На никого от зрителите със сигурност нямаше да му бъде интересно коя е Живка Ролева, колко чувствителна е тя и какви са моралните й ценности в живота. Аз самата не бих била по-интересна на зрителя от всеки един човек, който върви на улицата. Всичко е въпрос на гледна точка. Още в самото начало влязах с ясна стратегия в играта. Идеята ми беше да вляза и да разчитам само и единствено на главата си. Според мен тази игра може да се спечели от един мислещ човек и човек, който може да смята", признава Живка.

Част от стратегията на Живка е била още първата седмица да успее да открие кой е най-силният мъж, да влезе в конфликт с него пред всички и тя да бъде човекът, който да победи. Така тя искала да изпъкне над останалите и да заяви себе си.

"Близките ми бяха много изненадани от поведението ми във "Фермата", защото аз предварително им бях казала, че ще вляза и ще изиграя тази игра, но надхвърлих много техните очаквания", признава Живка.

Какво е да си жена с мъжка професия и ще успеят ли Деси и Сашо да се справят с предизвикателството, което победителката във "Фермата" им е приготвила?