Новини
  • Последни
  • Най-четени

Владо Николов след отказването си от „Фермата“: Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна

Вчера той спечели дуела срещу Яни Андреев, но пожела да напусне, вместо опонента си. Решението взех на базата на времето, което прекарахме заедно, на комуникацията с него, сподели Николов в предаването „Тази сутрин“ по bTV

Яни е изключително стойностен човек, макар да има някои страни от характера, които се нуждаят от подобрение. Опитах се да му покажа, че има добро. Смятам, че ако възприеме тази постъпка като шанс, може да си отвори кръгозора, което за мен ще е важно, защото е изключително способен и работлив човек, който заслужава да промени живота си към нещо по-добро, каза спортната легенда.

„Фермата“ беше приключение, страхотно изживяване. Бях щастлив от ден 1 до последния дуел. По принцип никога не се отказвам, но в случая това не е моята игра. Бих могъл, при определени условия, да спечеля формата – ако не ме избират за ратай и ако аз подреждам игрите, можех да победя всеки и то по-скоро лесно. Но така или иначе няма да живея на село, няма да бъда фермер и прецених, че е много по-добре да има шанс за изява един човек, който прави това. Всички говорим за обезлюдяването на селата, урбанизацията и как трябва да се борим с този проблем. Ако Яни има способностите и късмета да спечели „Фермата“, той ще остане да живее на село, добави Николов.

В предаването гостува и Владимир Каролев, който вече отпадна от шоуто. Той призна, че нямал шанс да спечели, но се научил на много неща – да сече, да реже с трион, да прави боб, кисело мляко. Според него без Николов ще е малко скучно, но и интересно, защото ще липсва лидерът, който всички виждат в него.