Новини
  • Последни
  • Най-четени

Владо Николов: Хипотетично аз можеше и да спечеля "Фермата"

Не пропускайте дуела между Божидара и Анита довечера от 20 часа по bTV.

"Винаги съм давал максимума от себе си, когато съм излизал на арената. Това направих и в двубоя с Яни", каза Владо Николов, който се отказа от мястото си във"Фермата" в полза на Яни. "Яни е много повече фермер, отколкото съм аз. Хипотетично аз можеше и да спечеля формата", допълва той.

Не пропускайте дуела между Божидара и Анита довечера от 20 часа по bTV.

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов заяви, че е имал два тежки периода в живота си и най-много съжалява, че баща му не го е видял в пика на кариерата му.

"Два периода имам, в които ми беше наистина трудно. Единият е когато почина татко, през 2001 г. Тогава не бях достатъчно узрял. Когато се случи необратимото, човек никога не е готов. Това ми беше единият тежък период. Вторият беше през 2012 г., когато имах проблеми в работата, в цялата обстановка, в която се намирахме. Пренесох ги вкъщи. Това, което ми тежи още е, че баща ми не ме видя успял. Бях един от добрите в България, но няколко месеца, след като той почина, за първи път станах най-добър в Европа. И това със сигурност е нещо, което той би се радвал да види", заяви Николов в предаването "Тази неделя".

Той обясни, че никога не е наричал Матей Казийски "предател" и двамата с в нормални отношения. През 2012 г. посрещачът и треньорът Радостин Стойчев решиха да напуснат националния отбор заради неразбирателства с федерацията няколко месеца преди олимпийските игри в Лондон.

"С Матей се видяхме за последно миналата година, преди да замине за Япония. Нямаме драма с него! Във "Фермата" казах как се почувствах аз. Мая чела, че някакви хора ме нападат, че съм нарекъл Матей предател. Не е така. Не смятам, че някой може да ми казва аз как да се чувствам. В този момент знаех, че с Матей сме много по-силни. Той е изключителен волейболист. По онова време беше един от най-добрите в света. Исках заедно с него, рамо до рамо, да се борим с руснаци, италианци и американци. Заедно с него имахме много добри шансове да ги победим. Това, че съм се почувствал предаден си е мое право. Но не съм нарекъл Матей предател и това няма да го направя!", категоричен е настоящият треньор и собственик на волейболния "Левски".