Новини
  • Последни
  • Най-четени

Веселка Маринова: Ще си купя къща, но и ще помисля много добре в какво да вложа останалата част от парите

Веселка е първата жена победител в 5-годишната история на риалитито

От малка Веселка Маринова има мечта – да стане адвокат. Съдбата обаче нарежда картите по друг начин. На 17 години ражда първото си дете, а няколко години по-късно семейството ѝ се увеличава с още двама наследника. Днес е на 23 години и умее да сече дърва и да язди коне по-добре от доста мъже. Преди три месеца и половина тя влезе във "Фермата" с надеждата за ново начало, и го постигна. Освен че се пребори за наградата от 100 000 лева, Веселка стана и първата жена победител в 5-годишната история на риалитито. На финала, в събота, тя елиминира Красимир с резултат 60:20, получи и категерочните 79% от зрителския вот.

"Много съм горда от факта, че съм победител, особено и че съм първата жена, която печели "Фермата", каза Веселка.

"И преди това бях богата от житейска гледна точка - деца, емоции, семейство. Сега мисля, че имам пълно щастие", сподели тя.

"В живота си винаги съм искала да направя много неща. Със самото ми излизане от "Фермата", дори и да не бях победила, самата мисъл беше, че аз ще си купя къща и ще вървя нагоре. Просто нещата щяха да се случат много по-бавно, а сега имам възможност по-бързо да осъществя плановете си. Определено ще си купя къща, но и ще помисля много добре в какво да вложа останалата част от парите", отбеляза Веси.

"Много силни и истински приятелства завързах във "Фермата", които ще си останат може би за цял живот. Получих и много ценни съвети", сподели тя.

"Определено децата ми ще се изучат и ще се старая да им дам много добър старт в живота. Ще съм винаги до тях и ще ги подкрепям", сподели Веселка.

В студиото на "Преди обед" към нея се присъедини и съпругът ѝ Момчил Русинов. Вижте във видеото целия разговор.