Новини
  • Последни
  • Най-четени

Ваня Илиева: Съжалявам, че хората във "Фермата" така се обиждат и не си изживяват тази емоция

Победителката от сезон 6 на "Фермата" е на пътешествие из Мексико

Победителката от предишният сезон на "Фермата" – Ваня Илиева, която всички познават като Хепи Ванче, се включи чрез видеовръзка от Мексико в ефира на "Тази събота". Как Ваня стигна до латиноамериканската страна и как се пътува из Мексико по време на пандемията? Вижте какво сподели пред водещата Диана Любенова в предаването.

"Много съм щастлива, че попаднах на такова страхотно място! Случи се така, че ми предложиха организирана екскурзия на изгодна цена, след това реших да съчетая това пътешествие с група и да остана за по-дълго време", каза Ваня.

"На този остров не съм забелязала някакви серизони мерки да се спазват, но тук има само 1500 души", допълни тя.

"Иначе от другата част на Мексико всички са с маски, по ресторантите навсякъде ти дават дезинфекциращ гел, мерят ти температурата. Маската си я махаш само когато си на самата и консумираш нещо", каза Илиева.

Относно новия сезон на "Фермата" Хепи Ванче сподели, че единствено съжалява, че участниците така се обиждат и че са се разделили и не си изживяват емоцията на предаването.

"Ако се обиждат и ако се нападат, те няма да живеят спокойно. А те трябва да са щастливи и да си намират положителни неща там. Веднъж в живота ти се случва такава емоция и тя ще остане, затова трябва да я изживеят на максимум - положително и с добри намерения", обобщи в края на разговора Хепи Ванче.