Новини
  • Последни
  • Най-четени

Тихомир е кръвожадно настроен към кравите

Не само сиромасите имат проблеми с доенето, в чорбаджийския отбор - Елизабет и завърналия се Димитър Калайджиев, също берат ядове с овцете си

Съботната вечер донесе много разнопосочни емоции на чорбаджиите във "Фермата". Те се разделиха с пореден играч, след като Саня загуби елиминационния дуел с Маргарита. Битката беше неочаквано оспорвана и драматична за мнозина, но в крайна сметка фината и красива актриса отстъпи на изключително амбицираната учителка. Богаташите във "Фермата" обаче имаха и повод за радост - в техния лагер се завърна Димитър Калайджиев.

Слънчевите лъчи и птичият припек слагат начало на новия ден в двете стопанства, но не всичко е наред при сиромасите. По време на снощния купон, те теглиха жребий кой да стане в ранни зори, за да дои кравите и изборът донесе радост на едни и тъга на други.

Тази сутрин, въпреки недоволството си от жребия, Тихомир съвестно става и отива в обора с Красимир, но е кръвожадно настроен към кравите.

Не само сиромасите имат проблеми с доенето, в чорбаджийския отбор - Елизабет и завърналия се Димитър Калайджиев, също берат ядове с овцете си.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg