Новини
  • Последни
  • Най-четени

След падането Георги остава под наблюдение в болница

Медицинският преглед установи счупена лицева кост, мозъчно сътресение (комоцио), фрактури на ребра

На Арената се провежда извънредният елиминационен дуел между Кирил и Георги. Първата битка започна шеметно. Двамата най-големи и опитни мъже в стопанството се хвърлиха в двубоя като истински гладиатори и вървяха рамо до рамо, докато Георги не падна изключително тежко от въжената стена. Въпреки всичко той намери сили да продължи, Кирил обаче вече беше недостижим. 

Оказва се, че Жоро си е ударил много лошо главата. След преглед д-р Стоичков решава да го отведе в болница, където ще му бъдат направени сериозни изследвания. В най-добрия случай това ще се случи утре, така че временно дуелът ще бъде преустановен.

След направените изследвания Жоро остава в болница под наблюдение. Д-р Иван Колчаков съобщава, че Жоро има счупена лицева кост, мозъчно сътресение (комоцио), фрактури на ребра. За радост няма фрактури на черепните кости, няма и увреждане на мозъка. По думите на д-р Колчаков в такива случаи се прилага едноседмично болнично лечение, последвано от 2 седмици домашно лечение, като на такива пациенти е забранено да правят тежки физически натоварвания и емоционални натоварвания. 

Гледайте целите епизоди на btvplus.bg