Новини
  • Последни
  • Най-четени

Ще има последствия, заради поведението на Мария

От утре правилата за ратаите ще станат такива, каквито са били в предишни години

Тази година задълженията и животът на ратаите зависят в най-голяма степен от начина, по който фермерът на седмицата управлява стопанството. Всъщност през този сезон ролята и властта на лидера на групата са изключителни. Онзи ден, когато Мария беше избрана за ратай по приятелска линия от Петър, тя се оплака на всеослушание, че животът на ратая е айляшка, 5-звездна спа почивка и всички ратаи преди нея, които са се оплаквали, че им е тежко, са симулирали. 

Разбира се, Мария забравя факта, че предишни седмици, когато ратаите бяха избрани не по шуробаджанашка система, те бяха оставени да спят без спални чували, драстично им бяха намалени хранителните дажби, бяха впрягани във всякаква друга работа и т.н. 

Сега ратайският живот на Мария е наистина лесен, но той е такъв по волята на нейния началник Петър. 

Днес Мария системно нарушава правилото, че няма право да взима от храната на групата и да я консумира извън ратайската постройка. 

Групата бе събрана, за да научи, че заради поведението на Мария, както и заради изявленията ѝ че ратайският живот тази година е спа почивка, продукцията ще въведе от утре правилата за ратаите, каквито са били в предишни години.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg