Новини
  • Последни
  • Най-четени

Шопски вдига мерника на Калайджиев

Елизабет научи оценката от дипломната си работа, а Кристияна получи писмо от любимия си

Много неща се случиха до този час на деня във Фермата. Най-съдбоносното от тях беше изборът на Тихомир за първи дуелист и изпращането му за едно денонощие в лагера на чорбаджиите, където утре той ще посочи своя опонент за дуела в събота вечер. Изборът на културиста е между Ивайло Шопски, Митко Калайджиев и Сами. Но между евентуалните съперници на Тихомир в събота, се роди някакво напрежение. Шопски този път вдига мерника на Калайджиев, който е решил да си почине от работата и малко да похапне.

Елизабет е сред най-емоционалните участници в новия сезон на "Фермата". Амбициозната българка със словашки корени също така е и главното ядро в лагера на образованите в чорбаджийската ферма. Днес тя ще затвърди и двете си позиции. Току що продукцията позволи на Бети да научи оценката си от дипломната си работа за магистратура си по Бизнес администрация в Англия, и тя е отличен.

Но това не са единствените емоции за деня. Със залеза на слънцето идва и още една изненада, този път за утрешната рожденичка Кристияна - писмо от нейния любим.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg