Новини
  • Последни
  • Най-четени

Рапърът Dee е вторият участник във "Фермата"

Той разказва за очакванията си и живота в Бронкс. А Елен Колева се учи да рисува шалове и да плете чорапи.

В студиото на предаването той разказа за живота си в Бронкс, за сина си, който вече е тийнейджър, както и за отношенията си с Криско, Ася Капчикова, Гери-Никол и други.

Относно кастинга за Фермата и какви други участници ще влязат в него, Ани Владимирова разкри, че „много българи, които са живели в чужбина и за които екипът очакваше, че ще имат самосъзнание от страните, от които идват, имаха огромно желание да се върнат към корените си. Колкото и да изглежда странно, това е плод на негово лично желание. С 3000 са повече желаещите, които дойдоха тази година. 70% от тях са мъже. Дават си сметка, че това е голямо изпитание, но въпреки това повечето кандидати този път са млади хора между 20 и 25 години. Много са и хората от малките градове и селата, които искат да ни покажат, че има щастлив живот и извън големия град. А най-изненадващо е, че много от кандидатите спадат и към т.нар. юпита – успели в големия град, владеещи по някоко езика, финансисти са, образовани са в чужбина. Те също искат да се върнат до корените си.” – разкрива Ани Владимирова.

Междувременно Елен Колева не губи нито минута от времето си и вече започна своята подготовка за влизане във „Фермата”. Актрисата гостува на фестивала на занаятите „Българика” във Варна, където се научи на много неща, но най-интересно й бе да се научи да плете чорапи.