Новини
  • Последни
  • Най-четени

Полина Хубавенска: Имах огромно желание да популяризирам още повече българския фолклор

Получи се така, че в един момент загубих мотивация, негативните емоции дадоха превес, допълни тя

Тя е пример за това, че традициите могат да вървят ръка за ръка с модерното. Гост в предаването "Тази събота и неделя" е Полина Хубавенска, която снощи напусна "Фермата" след оспорван женски дуел с Ваня Илиева.

"Ако трябва да бъда честна, в един момент загубих мотивация. През изминалата седмица, си мислех, че е по-добре да спра дотук. Въпреки това, излизайки на арената, играх, дадох много от себе си. Поздравявам Ваня за нейната победа и ѝ желая много успех", каза тя.

"Аз имах огромна мотивация да взема участие във "Фермата" и с радост се явих на кастингите. Имах огромно желание чрез участието си да популяризирам още повече българския фолклор. Получи се така, че в един момент загубих мотивация, негативните емоции дадоха превес", сподели Поли.

"Все си мисля това е едно недоразумение. Мария ми поднесе своите извинения. Това е случка, която аз вече не мисля. Въпреки това изобщо не съм привърженик на физическата агресия. Смятам, че това не е начинът хората да решават споровете си", категорична е тя.

Вижте във видеото целия разговор с Полина Хубавенска.