Новини
  • Последни
  • Най-четени

Петър Петров след края на "Фермата": Хепи Ванче беше наистина истинска от началото до края

Тя заслужава победата, каза още той

Големият победител във "Фермата: Пътят на една мечта" е Ваня Илиева, станала известна като Хепи Ванче. Тя спечели със 118 точки пред Калоян, Борислав и Надежда. Представянето на финала беше грандиозно, а играта през последните три месеца и половина във "Фермата" - достойна.

Гост в предаването "Тази събота и неделя" е Петър Петров - за изключителния финал.

"Аз лично се радвам много за нея, тъй като тя беше от началото до края наистина истинска. При нея нямаше стратегии. Тя заслужава победата", категоричен е той.

"С Хепи Ванче през цялото време бяхме близки. Може би в началото имаше по-голям пик от взаимоотношения, след това поспадна, но като цяло и до ден днешен поддържам добри отношения с нея. Тя е изключително позитивна", сподели Петър.

"Най-важното за мен е жената да има интелект, след това е външният вид. Ако трябва да съм честен, мен ме съдят може би по външен вид и някакво излъчване. В човешки взаимоотношения обикновено тръгвам с фалстарт, тъй като повечето пъти хората си мислят, че съм арогантен, надут и какво ли още не. Но всеки един, след като ме опознае във времето, разбира, че това не е така", поясни той.

На въпроса защо е влезнал във "Фермата" Петър отговори: "За мен човек израства само в трудни условия и когато има всичкото време на света да мисли отвътре навън, а не отвън навътре. Там условията бяха такива, че бяхме в изолация, заобиколени от природа, животни - все условия, които по някакъв начин те предразполагат да достигнеш душевен мир."

"От "Фермата" излезнах с душевен мир, няколко дни по-късно - вече не съм", допълни той.

Вижте във видеото целия разговор.