Новини
  • Последни
  • Най-четени

Петър Петров: Даяна е много хубава жена, но просто нямаше химия

Свободно ли е сърцето на красивия пилот, защо загуби дуела от Борислав и защо се отдръпна така рязко от Хепи Ванче?

Петър Петров е буквално човекът, който лети в облаците и както се оказа в женските глави и сърца. В това се убедихме всички зрители на шести сезон на "Фермата". Пилотът в стопанството умело приземи своя самолет на сърдечните писти на Даяна Ханджиева и Хепи Ванче. Освен женското внимание Петър Петров намери и свой побратим на село в лицето на гвардееца Калоян. За съжаление не успя да спази обещанието двамата приятели да са на финала и се размина със 100 000 лева, защото загуби в дуела срещу Боби. Освен аполонова физика и чар Петър показа и корава психика, както и владеенето на философски размисли. 

"Винаги съм бил супер амбициозен, мотивиран, нахъсан. Влизал съм със самочувствие в битките, но в крайна сметка човек трябва да приема загубите по най-достойния начин. Много мразя да губя. И понякога на човек му се изпращат уроци, които рано или късно трябва да ги приеме", признава Петър.

Във "Фермата" пилотът намери другар за цял живот в лицето на Калоян. Двамата побратими искаха да бъдат заедно на финал, но това не се осъществи. 

"Македонецът изигра основна роля в нашите взаимоотношения в Калоян, защото при напускането на Мирослав, той ни каза: "Вие сте хората, на които разчитам и смятам, че сте най-достойни да останете до края. Поддържайте се!" Това беше разковничето", разкри пилотът.

Даяна беше една от жените, чийто сърце пилотът успя да грабне.

"Дая е много красива, възпитана и интелигентна жена, но просто нямаше химия. Нейните сигнали като цяло бяха доста силни, но и малко объркващи. Като цяло дори и самият Данчо успя да се обърка. Просто е много чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то всъщност не е така", призна Петър.

"Дръпнах се от Хепи Ванче, защото според мен тя преживя някакъв катарзис във "Фермата". Тя в началото наистина беше по-хепи Ванче и в подобна изолира среда ти е приятно да общуваш с подобен тип хора, които излъчват само позитивност. Имахме и доста общи теми за пътуване и се получи някаква химия чисто приятелска. Прекарвахме си добре времето", разказа Петър.

Пилотът разкри, че в момента не е обвързан и е свободен.