Новини
  • Последни
  • Най-четени

Петър от "Фермата" за романтиката, битките и предателството

Стратегът на „Фермата“, който чертаеше схеми за победата на „Елбетица“ и гледаше целеустремено към финала, не успя да предотврати ходовете на съотборниците си и напусна приключението по bTV

Стратегът на „Фермата“ Петър Петров, който чертаеше схеми за победата на „Елбетица“ и гледаше целеустремено към финала, не успя да предотврати ходовете на съотборниците си и напусна приключението по bTV. Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата да спечели деветия сезон на предаването, въпреки че я преследваше със страст и често пренебрегваше мнението на играчите в зеления тим. Футболистът Костадин Велков от „Канатица“ предположи, че прекомерната амбиция на актьора му е изиграла лоша шега и го е препънала по пътя към триумфа.

От първия си ден в стопанството Петър се позиционира като лидер на „Елбетица“, но не успя да се превърне в безспорен авторитет. След отборния елиминационен дуел на Арената съотборниците му масово гласуваха срещу него и предпочетоха в предаването да продължи сервитьорът Андрей, когото смятат за по-полезен и по-достоен играч. „Във „Фермата“ вървях по най-трудния път. Когато лидерът поема отговорност и нещо леко се пропука или счупи, винаги той е виновен. Знаех, че ако се движа по периферията, финалът ще е почти сигурен за мен, но избрах да бъда себе си“, каза Петър, който се е явявал три пъти на кастинг за предаването и едва на четвъртия е бил одобрен.