Новини
  • Последни
  • Най-четени

Орлин Горанов: "Фермата" е велика игра, защото всеки преоткрива себе си

Певецът влиза със специална мисия във "Фермата: Нов свят" по bTV

Един от най-популярните изпълнители на българска музика - Орлин Горанов, влиза със специален статут в новия, пети сезон, на "Фермата". 

Той е възпитаник на хор "Бодра смяна", носител е на редица музикални награди, а през 1984 г. печели "Златен Орфей". Няколко години по-късно завършва и оперно пеене. Съдбата дава шанс на Орлин Горанов да обиколи света и да опознае цялата му пъстрота - богатство на опит, с което малцина могат да се похвалят.

Изпълнителят на най-красивата българска песен - "Светът е за двама", ще влезе в ролята на мъдреца в новия сезон на "Фермата". Той ще се опита да предаде своя житейски опит и да балансира между двата отбора.

"Аз съм фен на този тип игри, защото тук има много провокация към самия себе си, към това докъде можеш да стигнеш, докъде можеш да се провокираш, докъде можеш да рискуваш комфортния си живот. С най-голямо удоволствие подходих към тази стъпка."

Орлин Горанов ще се стреми да провокира играчите да изпитат себе си.

"Фермата" е велика игра, защото всеки преоткрива себе си. Всеки намира някакви тайни кътчета, които е позабравил или въобще не е предполагал, че съществуват."

Като ментор, ще търси отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и новите фермери.

"Защо не са постигнали това, което са искали? Какво ги е спряло? Дали трябва да търсят вината извън себе си за това, което не се е случило, или да започнат от себе си? Да се опитат да простят на всички, които си мислят, че са им попречили за това да реализират мечтите си."

"Фермата" е уникална игра, голямо училище, голяма школа. Така че всички, които са тук, могат да се смятат вече за победители, защото те са представителна извадка по някакъв начин на нашето общество".