Новини
  • Последни
  • Най-четени

Милена Станджикова: Надявам се "Фермата" да я спечели Стоян

Вторият път влязох, за да развия себе си, за да развия своята адаптивност, сподели тя

Малко остава до финала на любимото ни риалити предаване "Фермата". Снощи от шоуто за втори път си тръгна Милена Станджикова.

"Вторият път влязох, за да развия себе си, за да развия своята адаптивност, да изчистя неща, които не харесвах в себе си. Мисля, че успях", сподели тя.

"По рождение винаги съм била бунтар по душа - със силно чувство за справедливост. Но факт е, че ми липсваше това да бъда много директна, много дръзка", каза Милена.

"Аз исках да бъда ратай. В ратайството виждах възможност да спазя определена дистанция от групата. Това ми даваше възможност за самостоятелност, да виждам отстрани самата група", коментира Милена.

"Надя е много по-различен човек от мен. Според мен тя е влезнала, за да покаже това, което може, но не и за да развие различни качества от тези, които притежава. Определено тя виждаше конкуренция в мен, силен противник. Затова предпочете по този подмолен начин да настрои останалите срещу мен. Тя нямаше смелостта да се изправи срещу мен и да ми каже нещата по начина, по който аз й ги казвах", смята адвокат Станджикова.

За финал Милена сподели, че се надява Стоян да спечели "Фермата".