Новини
  • Последни
  • Най-четени

Мария Георгиева: Ако се върна във "Фермата", бих я изживяла по същия начин

Съжалявам за скандалите, за по-острите ми реакции с Поли и с Дана. Нищо друго не бих променила, сподели тя

Дни преди големия финал на "Фермата" Мария Георгиева напусна риалити формата. Днес тя ни посреща в дома си, приготвяйки палачинки. "Във "Фермата" палачинките ни бяха любимата закуска. Сега ми напомнят за там."

"Специалната рецепта е, че трябва да ги правим с любов. Всяко нещо, което правим, трябва да го правим с любов. Мисля, че палачинките им харесваха. Това беше и последното желание на Ванчето, когато бях за последен път ратай", каза Мария.

"Във "Фермата" много ми липсваше семейството. Това беше едно предизвикателство за мен - да съм без тях. Но излизайки пък, ми липсват хората вътре. Там те бяха моето семейство, създадохме много силна връзка между нас и изживяхме много емоции", сподели тя.

"Всички моменти във "Фермата" са емоционални, но най-емоционалният беше връзката с моето семейство, когато спечелих", коментира Мария.

Съпругът на Мария Динко Георгиев пък сподели, че са я посрещнали с голяма радост, а за участието ѝ във "Фермата" каза: "Това е Мария на 100%. През тези три месеца аз видях точно моята съпруга. Нещото, за което съжалявах, е това, че през годините винаги съм ѝ казвал да свали малко "розовите очила", защото светът не е такъв, какъвто смята, че е тя. Не трябва да бъде толкова доверчива."

"Съжалявам за скандалите, за по-острите ми реакции с Поли и с Дана. Нищо друго не бих променила. Ако се върна във "Фермата", бих я изживяла по същия начин", категорична е от своя страна Мария.

"Не влязох вътре, за да се доказвам на някого или да преоткривам себе си. Влязох с целта да сбъдна мечтата на съпруга ми, бях себе си на 100%", допълни тя.

"Адреналинът на арената е много голям. Може би той ми изигра доста лоша шега в дуела", смята Мария.

Какво още сподели тя - вижте във видеото.