Новини
  • Последни
  • Най-четени

Мария Гечева: Динко донесе нова енергия и някакъв вид развлечение във "Фермата"

"Събитие, което никога няма да забравя" - така определя загубения дуел във "Фермата" 41-годишната Мария Гечева

"Събитие, което никога няма да забравя" - така определя загубения дуел във "Фермата" 41-годишната Мария Гечева от Троян, която от 15 години живее в Палма де Майорка. Въпреки че снощи отпадна от надпреварата в шоуто, Мария не го счита за загуба, а че по-скоро е "спечелила опит и емоции".

За загубата си в снощния дуел Мария отчита прекалено високия адреналин и емоционалност, както и липсата на хладнокръвност, но тъй като е импулсивен човек, емоциите просто са били неуправляеми по време на 13-ият й дуел след 70 дни в предаването.

"Можех да остана още 70 дни, преживяването е невероятно, както и начинът, по който е направен този социален експеримент", говори с вълнение за участието си Мария.

Сред нещата, които Генчева открива за себе си във "Фермата", е, че "да излезеш от зоната си на комфорт е супер полезно, защото преоткриваш себе си и откриваш много неща, които не подозираш, че съществуват".

Решението на Мария да остане в България след 15-годишен живот в испанския Палма де Майорка е финално, като за нея това дори не е решение, а момент на житейско просветление. "В момента си търсят апартамент и място, откъдето да започна новия си живот в България", който тя вижда в София, но с една много силна връзка с родния Троян.

"Баща ми е горд от моето представяне във "Фермата" и виждам в очите му страхотна радост – това, което усещам от него, е наистина победата”.

"Никога нямам стратегия в нищо, аз съм много импулсивна и импровизирам спрямо ситуацията. За мен е страхотно обременяващо да си изградиш предварителна стратегия и да се опитваш да я приложиш – много по-лесно и естествено се случват нещата, когато си спонтанен и естествен", коментира Мария липсата си на стратегия спрямо мъжете при участието си в предаването, които не се опива да използва, за да напредне в играта.

След участието си във "Фермата", Мария се е виждала досега отново само с Динко веднъж, но до лични отношения не се стигнало.