Новини
  • Последни
  • Най-четени

Мариана Маринова: Имам амбицията да покажа, че аз съм стойностен човек

Това ще е моят финал, категорична е тя

През септември започва новият сезон на най-гледаното предаване в българския ефир - "Фермата". В него влиза една известна бизнес дама, носителка на титлата "Мисис България 2007" - Мариана Маринова.

Тя от малка мечтае да работи в телевизия. Завършва специалност "Журналистика" в УНСС, а няколко години по-късно работи като репортер и водещ в различни телевизии. През 2007 година печели титлата "Мисис България". След това започва работа в организацията на конкурса "Мисис Вселена". Организатор е на национални и международни конкурси за красота - "Лейди България", "Мис Силикон" и "Мис Самър Интернешънъл".

"Обмислям подобно участие в такъв тип риалити формат от доста време. А и през последните 2 години се опитвам всячески да избягам от зоната си на комфорт и да опитам да правя неща, които да ме предизвикат", каза Мариана Маринова.

"Съвсем наскоро синът ми каза нещо: "Тя, мама, може всичко". Това искам да покажа на моите деца - човек може всичко, стига да има желание и да не се отказва", сподели тя.

"Имам амбицията да покажа, че аз съм стойностен човек. Това ще е моят финал. Другите битки за пари не са ми чак толкова важни", категорична е Маринова.