Новини
  • Последни
  • Най-четени

Маргарита, Веселка, Красимир и Сами преди големия финал тази вечер

Четиримата финалисти гостуват на Александра Кръстева в "Тази събота"

Милиони зрители ще наблюдават на живо тази вечер развръзката в петия сезон на "Фермата", когато само един ще спечели голямата награда от 100 000 лв.

На 6 септември 20 авантюристи се впуснаха в това приключение с единствената цел да създадат един нов свят между бедни и богати.

След три месеца, изкарани в сурови условия, само четирима стигнаха до големия финал. Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни ще застанат един срещу друг в битка за голямата награда.

„Предаването ме промени доста. Това беше пътешествие, което ме накара отново да преоткрия себе си - че съм още щура, че съм мечтателка, че имам нови мечти. Мечтая все по-силно за нови изживявания”, сподели в „Тази събота” Маргарита Христова.

„Влязох с нагласа, че искам да стигна до края на това предаване. Когато видях толкова силни хора, малко ми се снижиха очакванията. Беше ми много притеснено през цялото време. Голяма емоция”, каза Веселка Маринова.

„За мен най-важната стратегия беше да бъда изцяло себе си. Успях през цялото време да бъда себе си и се надявам да съм дал позитивен пример със своето държане”, каза Сами Хоссни.

„Границата бедни-богати беше много условна и до самия край усещах, че остава това разделение. За мен победа в това предаване не е най-важното нещо. Голямата награда е по-скоро да докажеш, че във всеки един аспект от живота, когато положиш достатъчно много усилия и си достатъчно фокусиран, можеш да спечелиш. Човек, който заслужава да победи, не е човекът, който има най-голяма нужда, а този, който е положил най-много усилия в тази насока”, на мнение е Сами Хоссни.

„След излизането ми от „Фермата” животът ми се промени, както и начинът на мислене. Преосмислих доста неща и е време да се замисля за семейство и по-сериозни неща”, сподели Красимир Джунов.