Новини
  • Последни
  • Най-четени

Красимира Цочева гостува на Деси и Сашо в "Преди обед"

Ще остане ли "Фермата 5" в историята с първото бебе, заченато в селския двор?

Тази седмица във "Фермата" беше паметна. Имаше битки, женски кризи, любов, болезнени признания и едно съдбовно писмо. Дванадесетата седмица в най-любовния сезон на предаването беше наситена с емоции.

За всичко интересно от седмицата си говорим с PR специалиста Ива Екимова, участничката в риалитито Красимира Цочева и водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов.

"Нямах никаква представа какво ме очаква навън и тази вълна, която ме заля от хора, които са се открили в това нещо... стотици писма, жени ме спират по улицата – плачат, прегръщат ме. Всъщност не го очаквах. Очаквах да усетя само хейта на масата от хора, които не са разбрали това, което искам да кажа и да покажа. Но наистина имаше огромен отзвук на това, което се случи", сподели Красимира.

"Не съм зарязала семейството си, за да бъда с Димитър. Той беше човекът, който седна и ми каза: "Ти не си ОК", поясни тя.

"Много се чудех, освен, че исках да съм първата жена, спечелила "Фермата", защо влизам във "Фермата", имах много дерзания преди да вляза в предаването. Сега вече много добре знам защо е трябвало да вляза", категорична е Краси.