Новини
  • Последни
  • Най-четени

Красимира Цочева: Държа Димитър да присъства в живота ми, защото е много ценен за мен

Има много перипети, през които трябва да минем, но пък имаме интересно начало, коментира Димитър Калайджиев

Този сезон на "Фермата" може да се похвали не с един, а с двама психолози. Докато Ани Владимирова действаше повече зад кадър, един от фермерите – Димитър Калайджиев, използваше всяка минута и камера, за да анализира останалите и да им дава напътствие.

За съжаление, малкият Митко напусна шоуто в събота след драматичен дуел с неговия приятел Красимир. Бизнесменът от Благоевград беше колоритен играч и основен идеолог на теорията на процентното съотношение – повече смях и сън, по-малко обор и работа. Освен бърз ум, Митко показа и чувство за хумор, което му помогна да спечели сърцето на една красива жена - Красимира. Тя преживя сложна лична трансформация и реши да отвори нова страница в личния си живот, а той преосмисли много свои грешки от миналото.

Дали двамата вече са започнали да пишат своята нова история на чист бял лист - разкриват Димитър Калайджиев и Красимира Цочева.

"С Красимира се разбираме с една дума", каза Димитър.

"Има два типа хора, които съдбата ти праща - единият тип са хора-уроци - учители, другият тип са хора-подаръци. За мен Митко е съвкупност от двете неща", каза Красимира.