Новини
  • Последни
  • Най-четени

Как се промени животът на Георги Георгиев и Андрей Стефанов след "Фермата"?

И в какви взаимноотношения е Георги с всички момичета, с които имаше флирт в риалитото?

"Фермата" 9 си има своя победител в лицето на Костадин. Днес Камен Лисички ще ни срещне с двама от най-колоритните участници, които оцеляха до края в най-българското риалити. Това са сервитьорът-шегаджия Андрей Стефанов и предприемачът-любовчия Георги Георгиев. 

"Костадин напълно заслужено спечели "Фермата". Играта все пак беше отборна. Някои хора казват, че не е можел да реже или да цепи много добре. Бих казал тук за него, че най-добрите треньори понякога не са най-добрите играчи на арената, а тази игра беше отборна, така че той свърши страхотна работа в неговия отбор", смята Георги.

"Още, когато се запознахме на кастинга с Коко, ми направи хубаво впечатление. Той по никакъв начин не е направил лошо впечатление вътре, точно обратното. Беше като катализатор на отбора. Успяваше да ги обедини", признава Андрей.

"Трябва да разделяш това, което се случва във "Фермата" от задкулисните игри и да успееш да владееш себе си по пътя, защото знаеш, че това е една игра и крайна цел и не е като във външния живот, защото много хора го определят като реалния живот, което за мен не е така", сподели Андрей.

В какви взаимноотношения е Георги с всички момичета, с които имаше флирт във "Фермата" и как се промени животът на Андрей след риалитото?