Новини
  • Последни
  • Най-четени

Как "Фермата" променя животи?

Иван Христов и Мирон Крумов за петия сезон на шоуто, големия финал и победата на Веселка

За първи път жена печели хитовото риалити "Фермата". 22-годишната Веселка от село Борима надделя с 60:20 точки и освен това получи категоричната подкрепа на зрителския вот - цели 79%.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите в хитовото риалити. В последния сблъсък един срещу друг се изправиха Веселка и Красимир.

"Толкова нови неща се случиха за първи път в петия сезон – жена спечели, „Фермата” напусна пределите на телевизията и се превърна в книга, уникален пробив в интернет пространството”, каза в „Тази неделя” Иван Христов, водещ и продуцент на „Фермата: Нов свят”.

Според него Веселка спечели заради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

"Фермата” за пореден път показа, че е предаване, в което победителят печели заради всичко, което представлява. Не е просто да покажеш една сълзлива история и всички хора да гласуват за теб. Ако ти не си бил последователен, няма как зрителите да те заобичат и да спечелиш”, на мнение е Иван Христов.

"Да вярваш в себе си е едно от нещата, на които чорбаджиите във „Фермата” се опитаха да научат сиромасите. Сиромасите пък ги научиха да бъдат по-човечни. Търсихме рецепти за щастие, но се оказа, че са много различни”, сподели главният сценарист на предаването Мирон Крумов.

Според Иван обаче бариерата между бедните и богатите не е успяла да падне изцяло, но обменът на знания и човещина се е случил.