Новини
  • Последни
  • Най-четени

Йордан Йовчев влиза като участник със специален статут във "Фермата"

В четвъртия сезон на „Фермата” по bTV влиза един участник със специален статут.

Той е издигал българското знаме на четири олимпийски игри и повече от 20 световни и европейски първенства. Двоен световен шампион на халки и земя. През 2003 г. става гимнастик номер 1 в света според класацията на Международната федерация по гимнастика.

Това е Йордан Йовчев, който влиза в риалити формата на bTV, за да вдъхнови участниците със своите постижения, характер и оптимизъм.

„Приех участието в четвъртия сезон на „Фермата”, защото е едно ново предизвикателство за мен. Дълбоко вътре в себе си, някак си, ми остава едно, така, положително емоционално чувство, че ще се справя добре и има какво да дам специално на участниците, защото влизам с един определен статут, който ми харесва, и мисля, че мога да помогна те да разгърнат потенциала си или да ги напътствам така, че те наистина да се справят по най-добрия възможен начин”, коментира световният шампион.

Йордан Йовчев е готов да съдейства на всеки от фермерите, който проявява интерес към физическата подготовка и спорта. Тези умения ще са им изключително нужни особено по време на зрелищните двубои.

Вижте във видеото коментара на Владимир Каролев, който в предния сезон на „Фермата” беше участник със специален статут.