Новини
  • Последни
  • Най-четени

Йордан Белев: В перфектни взаимоотношения съм и с Даяна, и с Камелия

Камелия ме посрещна нормално. Няма интрига, сподели той

Снощи "Фермата: Пътят на една мечта" напусна Йордан Белев. В продължение на три месеца всички станахме свидетели на отношенията на Данчо с актрисата Даяна Ханджиева, които лъкатушеха между приятелството и любовта.

Индийският сериал, който заформиха двамата, бе достоен за "Оскар". Всичко започна с прегръдки, романтична вечеря с шестстепенно меню, изгреви на покрива с филии с лютеница. Мина се през среща с годеницата Камелия, тежка ревност, личен катарзис и обвинения в предателство, за да завърши всичко с бял флаг за примирие и надежда за приятелство навън.

На фона на сърдечните трепети Йордан не скри, че е влязъл във "Фермата" заради голямата награда, но се размина с нея, след като снощи изненадващо падна по време на дуела срещу гайдаря Стоян и напусна завинаги стопанството.

"Стоян беше изключително достоен съперник и абсолютно заслужено си взе битките", каза той.

"Никога не съжалявам дори и за грешките, които съм направил, защото те ни дават поуки. Човек е хубаво да се учи от грешките си. Гледайки се отстрани сега, има много нещо, които бих желала да променя в мен. Например да бъда много по-сдържан и много по-търпелив", поясни Йордан.

"Даяна първо съм я приемал като приятел. За мен най-важното нещо, което спечелих от "Фермата", е Даяна като приятел. Тя е много истински човек, голяма рядкост са такива хора", категоричен е той.

"Камелия ме посрещна нормално. Няма интрига. Всеки е направил своите изводи за нещата, които сме преживели, и мога да кажа, че сега съм в перфектни взаимоотношения и с Даяна, и с Камелия", сподели той.

Вижте във видеото какво още каза Йордан Белев.