Новини
  • Последни
  • Най-четени

Ивайло Герасимов: Ако съм засегнал Ваня по някакъв начин, съжалявам, не е била такава идеята

Ивайло Герасимов напусна "Фермата" след една доста напрегната и изпълнена с конфликти седмица

Ивайло Герасимов напусна "Фермата" след една доста напрегната и изпълнена с конфликти седмица. Той излезе на арената срещу IT предприемача Стефан Григоров и отпадна в доста оспорван дуел.

Барманът сподели, че близките му са го очаквали с нетърпение да се прибере вкъщи.

"Аз бях себе си през цялото време. Не съм изневерил на себе си и мисля, че съм направил това, което е необходимо в дадената ситуация", така определи Ивайло участието си в риалитото.

През последната си седмица в стопанстовото той предизвика гнева на зрителите и имаше много негативни коментари срещу себе си заради поведението си срещу Ваня.

"Не се опитвам да се защитавам, тъй като не смятам, че има нужда да се защитавам. Насилието е ужасно във всякаква форма и вид и не само срещу жени, мъже, деца, животни и всички и аз съм твърдо против насилието. Тук обаче става въпрос за съвсем различно нещо. Във въпросната седмица аз казах, че ще играя специална роля, ще демонстрирам какво се случва, когато човек, който тотално е неподготвен, получи власт. И всичко, което съм направил в рамките на тази седмица, е било съвсем целенасочено и устремено към това ми действие", признава барманът.

"Бих казал на Ваня, че и двамата допуснахме грешки. Може би аз допуснах по-големи в даден момент, тя в друг момент - различни. Мисля, че направихме неща, които не биваше да правим. И ако съм я засегнал по някакъв начин, съжалявам, не е била такава идеята", сподели Ивайло.