Новини
  • Последни
  • Най-четени

Има ли пропаст между бедни и богати?

Коментар в студиото на психолога Ани Владимирова, пиар експерта Ива Екимова и бившите участници Ивайло Караньотов и Саня Борисова

Ивайло Караньотов и Саня Борисова защитиха богатите във „Фермата“

Бизнесменът и бивш спортист Ивайло Караньотов защити отбора на богатите във „Фермата“ по време на гостуването си в предаването „Преди обед“, където коментира риалити шоуто заедно с психолога Ани Владимирова, пиар експерта Ива Екимова и актрисата Саня Борисова.

В ефира на bTV Караньотов чистосърдечно призна, че чорбаджиите са му по-симпатични от сиромасите. „Те са подредени, скромни и не говорят за пари“, заяви Ивайло, който участва в предишния сезон на „Фермата“ и се прочу като новия Кольо Фичето заради уменията си на строител. Актрисата Саня Борисова, която наскоро отпадна от новия сезон на „Фермата“, се съгласи с тезата му.

Пиар експертът Ива Екимова от своя страна коментира, че за нея контролът и самообладанието са елементите на успеха при чорбаджиите. Според нея, една от най-важните способностти на човек е да не се отчайва от временния неуспех, а да обърне гледната си точка и да види възможности, които от стрес или страх не е забелязал. „В бизнеса, ако нещо ти липсва, мислиш как да си го създадеш, а не мрънкаш и не чакаш някой друг да ти го спусне отгоре“, допълни Ива.

Психологът на „Фермата“ Ани Владимирова обаче контрира, че можеш да мечтаеш и да се разгръщаш, само когато базовите ти потребности са задоволени.

Гостите в студиото на „Преди обед“ коментираха още има ли рецепта за успешно родителство и обсъдиха дали любовта в петия сезон на „Фермата“ ще се превърне в реалност.

Повече подробности по темите можете да видите във видеото.