Новини
  • Последни
  • Най-четени

Гергана Илиева: Родителите ми бяха разочаровани, че отпаднах на дуела

Първите, които излязоха от „Фермата” са Гергана Илиева от отбора на „тукашните” – българите, които живеят в България – и близначките Ива и Йоана от отбора на "емигрантите"

Гергана произлиза от семейство с история в социализма и въпреки че остана във „Фермата” само една седмица, се опита да опровергае предразсъдъците за богатите наследници и червените куфарчета.

„Доказа го мнението на всички участници, те заявиха, че не съм си вирнала носа. Знам, че за да се основе компанията, трябваше да се изтегли кредит. Ако сме разполагали с „мръсни пари”, нямаше да ипотекираме жилището си, нямаше баща ми да кара такси или сестра ми да издава бутилки”, посочи Гергана.

Ива и Йоана, момичета с възможности, но избрали да живеят извън България, заявиха при отпадането си, че се завръщат трайно в България и „Фермата” е причината за това.

„Родителите ни са се старали да имаме добър живот, те са ни осигурили добро образование в чужбина. Ние никога не сме били глезени, всичко е трябвало да се заслужи, имало е и наказания”, заяви Йоана.