Новини
  • Последни
  • Най-четени

"Фермата: Съединение" - големият финал е тази вечер от 20 часа по bTV

При Светослав Иванов са изпълнителните продуценти на шоуто Иван Христов и Андрей Арнаудов

В навечерието на големия финал на "Фермата: Съединение", който започва на живо точно в 20 ч., на гости при Светослав Иванов са изпълнителните продуценти на шоуто Иван Христов и Андрей Арнаудов.

От началото на четвъртия сезон изминаха 98 дни, в които успяхме символично да обединим българите, живеещи в чужбина и тези, избрали да останат в България. 21 участници се учиха на българска история, стари български обичаи и занаяти, коваха, гради и възродиха изоставеното стопанство на дядо Петко. Но само четирима останаха за големия финал. Това са Ваня, Дидо, Роман и Росица.

Андрей Арнаудов: Финалът на предаването е най-справедливият финал. И тази година се надяваме, че ще е още по-справедлив, защото такъв ще бъде регламентът. Отново зрителите ще имат най-голяма тежест, тъй като те имат това право само веднъж в сезона - на финала. Битките ще имат тежест, финалът ще бъде разделен в две части. Първо ще бъдат жена срещу жена и мъж срещу мъж. Накрая ще остане един мъж срещу една жена.

Иван Христов: "Фермата" доказа, че единението е нещото, от което България се нуждае най-много. В четвъртия сезон го потърсихме извън границите на страната. Идеите за следващите сезони на "Фермата" са, че трябва да потърсим и да помогнем на единението вътре в границите на страната.

Андрей Арнаудов: Съединението никога не е лесно. В рамките на "Фермата" беше възможно, защото всички участници излезнаха като приятели и като един отбор. Смятам, че на нас ни трябва помирение. Помирение с миналото ни, помирение с настоящето ни. С това, че някой е по-добър. Това се случва, а ние трудно играем в отбор, защото всеки иска да води хорото.