Новини
  • Последни
  • Най-четени

"Фермата": Кой е Петър Петров?

Вижте повече за участника в новия сезон на "Фермата"

Остават 10 дни до старта на най-българското реалити. От 5-и септември "Фермата" се завръща в ефира на bTV. Основната тема на шоуто тази година - "Пътят на една мечта", ще вдъхновява зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

А участникът, с когото ще ви срещнем сега, не се страхува да следва мечтите си. Кой е Петър Петров - разказва Анна-Мария Конова.

Човек не трявба да се отказва от мечтите си. В това вярва и 29-годишният Петър. Още от дете той се влюбва във футбола. И така пътят му го отвежда в Германия.

"Тръгнах да я следвам тази мечта, без значение какъв е пътят – труден или лесен. Продължи някакво време. Но в крайна сметка се разочаровах от действителността. По-скоро се разочаровах от самия себе си. Че не съм толкова добър. И съответно реших да се преориентирах към нещо друго", споделя той.

Провалът не го отказва. И решава да полети високо в небето.

"Звъннах на един приятел и му казах: "Аз защо да не стана пилот?". И отговорът беше: "Защо да не станеш!"

Авиацията е изключителна страст, която много трудно изчезва. В облаците, как да ви го обясня. Това е нещо величествено. Няма база за сравнение. Думите са излишни, за да можете да добиете някаква представа какво е усещането. Това е нирвана", категоричен е Петър.

През последните две години Петър е пилот на пътнически самолети. Но сега е готов за поредното предизвикателство - участието във "Фермата". А решението взима импулсивно.

"Със сигурност съм подготвен, тъй като първо, че спортът ми е в кръвта, а това да си силен психически и ментално, е част от работата ми и то е ежедневие. Предаването ще ми даде емоционален заряд, който не съм получавал, тъй като е нещо ново за мен. Освен това ще ми даде един нов опит, който със сигурност е незаменим и няма как да го изпитам.

Петър вярва, че спортният му хъс ще го отведе... директно към финала.