Новини
  • Последни
  • Най-четени

Фермата - един от най-успешните риалити формати в Европа тръгва по bTV

Гостуват Иван Христов и Андрей Арнаудов

Пехотинец от Френския легион и майка на 5 деца са сред първите кандидати за новия риалити формат на bTV „Фермата”

Над 500 човека са се записали за кастинга на „Фермата” само за едно денонощие, разкриха водещите на най-новия мащабен проект на bTV Иван и Андрей в „Тази сутрин” пред Антон Хекимян. За желаещите да се включат няма никакви ограничения, освен да са пълнолетни и да се чувстват в добра кондиция, за да преодоляват препятствията, пред които шоуто ще ги изправя. Те ще трябва да се справят в нетипични за тях битови условия, които ще ги върнат 100 години назад във времето. Участниците няма да имат достъп нито до самобръсначки, нито дори до съвременната паста за зъби, но за сметка на това ще дишат чист въздух и ще се хранят здравословно, уточниха водещите. Менторът на „фермерите” пък ще ги научи как да си направят зимник, който да компенсира липсата на хладилник.

Кандидатствалите до момента са активни хора с динамични професии. Голяма част са предприемачи и мениджъри, като има и хора с конкретни интереси към бизнес в областта на земеделието и животновъдството. Сред по-интересните персонажи са пехотинец от Френския легион, майка на 5 деца, семейство от майка, баща и тяхното дете, които са се записали за участие заедно и много други. Като мотиви за участие кандидатите посочват: бягство от големия град и всички форми на комуникация, по-здравословен начин на живот, спомени от детството, прекарано при баба и дядо на село и не на последно място голямата награда от 100 000 лева.

По повод завръщането си в ефира на bTV след толкова години Иван сподели: „Ако те поканят от „Реал Мадрид” да си централен нападател, освен да приемеш, друго не ти остава.”

„Фермата” ще зарадва зрителите на bTV тази есен.