Новини
  • Последни
  • Най-четени

Евгени Коев: Моят фаворит за спечелване на "Фермата" е Иван

Защо Хепи Ванче толкова много го дразнеше, ще бъде ли изграден мостът във "Фермата" и кой е фаворитът му за спечелване на риалитото?

След серия от емоционални дамски дуели, мъжете се завърнаха на Арената във „Фермата“. В тежък сблъсък, белязан от неочакван обрат, потомственият полицай Евгени Коев беше победен от Владислав Симанел, който е роден във Вилнюс, но живее в София.

Въпреки че поведе убедително, показа забележителни умения и се бори самоотвержено, участникът от Казанлък загуби от мотивирания и издръжлив литовец със 7 на 8. „Да участвам във „Фермата“ беше мечта и за мен, и за дядо ми, който вече не е между живите. Това е голямо преживяване, което най-вероятно никога повече няма да изпитам. Радвам се, че построих мост към всеки един от вас. Обичам ви всички“, каза на раздяла Евгени, който беше сред най-запомнящите се герои в осмия сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“. Отпадането му силно разстрои опонента му, защото доскоро двамата играеха в един отбор – „Нови надежди“, и преживяваха заедно трудностите.

"Дни преди дуела аз бях в болница, лежах заради бъбречна криза и просто се надявах тази последна битка да не се осъществи, защото аз знам, че имам проблем с кръста и с бъбреци. Не се оправдавам. Влади си спечели битката, но всичко е на късмет. То се видя, че в игрите трябва не само сила и знание, но и доза късмет", разкрива Евгени.

"Хепи Ванче за мен беше Троянският кон, който влезе в нашия отбор и разби цялата идея на отборното състезание. Няма как един човек с толкова претендиране, че толкова битки е взела и накрая да я е страх да излезе на дуел", признава Евгени.

Според него мост между поколенията във "Фермата" няма да има.

"Моят фаворит за спечелване на формата е Иван", сподели Евгени.