Новини
  • Последни
  • Най-четени

Докато фермерите се наслаждават на спокойна закуска, Александър си плаща за грешния избор на ратаи

Тази сутрин фермата се събуди в тишина, студена, монолитна и абсолютна

Започва новият ден във фермата. Когато в началото на седмицата Александър застана начело на стопанството, самият той каза, че основното нещо, към което ще се стреми, е да няма напрежение сред фермерите. И истината е, че тази сутрин фермата се събужда в тишина, студена, монолитна и абсолютна. Но колко още ще издържи тази пасивно-агресивна идилия, само времето ще покаже.

Днес обаче предстои избор на втори дуелист и много истински мнения ще излязат наяве. Дотогава фермерите се наслаждават на поредната спокойна закуска. Закуска без изисквания от началника, всъщност и без него на масата, защото той за пореден път е ратай в собствената си ферма. Така Александър си плаща за тишината в стопанството и за грешния си избор.

В същото време, след като отнесе критика, че е узурпирала мандрата и производството на млечни продукти, Милена всеки ден започна да изнася открити уроци по правене на кисело мляко, сирене, кашкавал и извара, но някои от жените пак са недоволни, защото не им харесва тонът, с който Милена преподава.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg