Новини
  • Последни
  • Най-четени

DEE избира своя опонент тази вечер във „Фермата”

Фермерите плачат, трогнати от личните истории на Михо и Финци

Кой ще бъде мъжът, който ще гони магията на Ню Йор,к зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 20.00 часа в извънредно издание на „Фермата”. Рапърът DEE се закани да избере да се изправи на арената срещу един добре подготвен противник в дуел, който ще се излъчи в събота, 12 ноември, от 20.00 часа. „Нямам никакви колебания. Или всичко, или нищо. Всички са достойни, уважавам ги. На този етап лесни противници няма. Играл съм и с по-силни, които ги хвалят. И като изляза, го бия” обяснява DEE.

Dee и Нико, които стана доста близки в шоуто, ще се възползват да останат по мъжки като извежат стадото на паша, с което ще организират и поредния фермерски екшън -  животните бягат бързо, а те ще положат невероятни усилия да ги овладеят. Нико обявява DEE за най-добрия пастир на “Фермата”.

В последния ден от работната седмица, стопанинът на Фермата – Бети ще провери как са изпълнени задачите – плетенето на шалове от Нико и Краси, опаковането на лятната кухня и обора с найлонов пъзел, за което групата трябваше да изчака да спре дъждът, което им остави само 1 ден за работа. В изпълнението на задачата Михо успя да изнерви дори спокойния Краси със своята припряност и непоискани съвети. Сред седмичните им задачи е и тъкането на чипровски килим, което бе възложено на Мария и Михо, за да втъкат любовта в килим. „Най-трудно е поставянето на основата. Неслучайно задачата беше поставена на мен и на Михо. Винаги в килима се вплита емоция, житейска история. Ние с Михо ще изтъчем нашата ТВ любов, нашия килим”, коментира Мария, която се шегува, че задачата се е паднала на “най-кьоравата и нетърпеливия”.

Преди близо два месеца най-българската ферма предложи живот в близост до земята и корените на няколко различни по съдба участника, които превърнаха шоуто в много повече от риалити формат. Те живеят, работят, смеят се и плачат, а общият им живот ги сближи много и те отвориха сърцата си един за друг. Днес във фермата водещият Андрей ще провокира Финци и Михо да разкажат отново, този път пред групата, драматичните си лични истории. Финци ще признае, че е изпуснал много важни моменти с децата си, защото е работил и сега съжалява за това. Това ще провокира Мария да признае, че не прекарва достатъчно време с баща си. „Тук си представям, че съм с него. Каквото правя, го правя все едно с него. Това ми показа, че всеки момент, когато мога да съм с него, ще го направя без да се замисля. Оценяваш го, когато не си го имал дълго време, какво е семейство, баща, брат” плаче Мария. 

Андрей моли Михо да сподели с останалите историята, която е преобърнала живота му и заради която той не гледа хората в очите. Михо признава, че още не може да се изправи и да я признае пред всички, затова Андрей разказва как приятелката на Михо една вечер пристига на летището и моли Михо да я вземе. Той обаче е пил и преценява, че не може да кара. Впоследствие на път от летището момичето катастрофира, получава сътресение на мозъка и умира 21 дни по-късно. Оттогава Михо гледа надолу. Всички плачат, когато чуват историята. „Стана ми много болно за него. Той беше като разголен и много лесно можеше да стигнеш до душата му, а там имаше много болка”, разчувствана е Деси.